Get Adobe Flash player

Anitta16Luottamustehtävät

 

Poliittiset luottamustehtävät

Yhteiskunnalliset asiat ja epäkohtien parantaminen on kiinnostanut minua aina. Liityin kokoomuspuolueeseen 80-luvulla, jolloin lähdin mukaan toimintaan.

Toimin sekä Etelä-Vantaan Kokoomusnaiset ry:n puheenjohtajana että koko Uudenmaan alueen Kokoomusnaisten puheenjohtajana usean vuoden ajan.

Vantaan kaupunginvaltuutetuksi minut valittiin vuonna 1997 eli nyt on menossa jo viides valtuustokausi kaupunginvaltuutettuna. Olen ollut myös kaupunginhallituksen jäsenenä jo 6 vuotta.

Ennen kaupunginhallitusta olin usean vuoden ajan myös Vantaan opetuslautakunnassa ensin jäsenenä sekä myöhemmin puheenjohtajana, koska opetukseen ja koulutukseen liittyvät asiat ovat minulle erityisen tärkeitä.

Pitkä kunnallispoliittinen ura antaisi hyvät lähtökohdat toimia myös valtakunnan politiikassa. Kansanedustajat tekevät päätöksiä, jotka vaikuttavat suoraan kuntien toimintaan ja päätöksentekoon. Mikäli istuvat kansanedustajat päättävät leikata 1,7 miljardia euroa koulutuksesta, kunnat joutuvat panemaan päätökset täytäntöön.

Nyt Suomi tarvitsee kokemusta, tietoa ja taitoa eduskuntaan!

Nykyiset luottamustehtävät:

Vantaan kaupunginvaltuutettu 1997-
Vantaan kaupunginhallituksen jäsen 2009-
Yleisjaoston jäsen 2009-
Edunvalvontatoimikunnan jäsen 2013-
VTK Kiinteistöt Oy:n hallitus
Kokoomuksen kaupunginvaltuustoryhmän neuvottelija 2013-
Kokoomusryhmän 1. varapuheenjohtaja 2009-